JPMorgan forudsiger, at 600 milliarder dollars fra institutioner vil strømme ind i Bitcoin

JPMorgan erklærede for nylig, at milliarder af dollars snart ville strømme fra institutioner til Bitcoin.
Efter den nylige Bitcoin-investering fra MassMutual forudsagde banken, at flere forsikringsselskaber sandsynligvis vil følge trop.

Det er ikke længere tvivl om, at institutioner og virksomheder vil vedtage Bitcoin (BTC), den største krypto ved markedsværdi. Alene i dette år er der rapporteret, at mange milliarder dollars virksomheder køber en stor mængde af kryptovalutaen. Efter den stigende grad af BTC-vedtagelse mente den førende bank i USA, JPMorgan Chase, at omkring 600 milliarder dollars muligvis ville strømme ind i kryptokurrency fra institutionelle investorer.

JPMorgan forudser almindelig institutionel adoption
Ifølge JPMorgan ville tilstrømningen på 600 milliarder dollars til Bitcoin Evolution komme, når pensionskasser og forsikringsselskaber på fremtrædende steder som Japan, USA og Europa fordeler kun en procent af deres aktiver i den digitale valuta. Bankens erklæring blev rørt af nyheden om, at Massachusetts Mutual (MassMutual) investerede 100 millioner dollars i Bitcoin. Forsikringsselskabet har mere end 200 milliarder dollars i sin investeringsportefølje.

Relaterede indlæg

  • Britiske investorer er 38 gange mere interesserede i at købe Bitcoin
  • Vedtagelse af krypto: næsten 70% af årtusinder betragter BTC som et aktivt tilflugtssted
  • P2P Bitcoin-volumen: Indien overhaler Kina
  • “Bitcoin er vores bedste håb” – MicroStrategy CEO

Flere virksomheder i rummet vil sandsynligvis deltage i toget, sagde JPMorgan. “MassMutuals Bitcoin-køb repræsenterer en anden milepæl i Bitcoin-vedtagelsen af ​​institutionelle investorer. Man kan se den potentielle efterspørgsel, der kan opstå i de kommende år, når andre forsikringsselskaber og pensionskasser følger MassMutuals eksempel. ”

Strategerne i banken bemærkede undertiden, at den institutionelle vedtagelse af Bitcoin kun er i gang.

Bitcoin-erhvervsinvestorer
Mange virksomheder købte en betydelig mængde Bitcoin i år, hvor det førende selskab er MicroStrategy, som i øjeblikket har over 40.000 BTC på sin reserve. Square Inc. er et andet fremtrædende selskab, der ejer omkring 50 millioner dollars i Bitcoin. Ifølge oplysningerne om Bitcoin Treasury er der omkring 15 børsnoterede virksomheder, der har Bitcoin i deres reserve.