Bitcoin Moves: Alternativmarknad Ange bullish Price Outlook

Det tar inte mycket tid för Bitcoin att skyrocket. Tillbaka i slutet av november 2017, då BTC låg på den nuvarande prisnivån, på bara 20 dagar, steg den digitala tillgången till 19 000 dollar.

Den här veckan tar sig bit uppåt, om än i extremt långsam takt. Igår gick vi till nästan 9 500 $ men handlar för närvarande runt 9 411 $ i green med drygt 1,26 miljarder dollar i „verklig“ handelsvolym.

Världens ledande cryptocurrency utmanar för närvarande sitt långvariga trendlinjemotstånd som går tillbaka till mitten av december 2017 för femte gången under de senaste sex veckorna.

Samtidigt handlas bitcoinoptionssamtal till en premie att sätta

Medan samtal ger en rätt att köpa en underliggande tillgång till ett förutbestämt pris på ett visst datum, är det att sälja en tillgång. Och dessa uppgifter tyder på att „varor är billigare.“

„Det högre steget med Bitcoin åtföljdes av ytterligare utvidgning av kontangostrukturen, medan på kortmarknaden dämpades också den korta skevprofilen aggressivt, vilket indikerar hausseartade prisutsikter,“ sade Denis Vinokourov från Bequant.

Bitcoin Margin Lending Ratio indikerar också hausseartat känsla, eftersom OKEx rapporterar en dramatisk våg från 1,45 till 4,4 sedan juli. „Men ett extremt högt förhållande kan också innebära en återgångssignal enligt historiska data.“

Dessutom handlas platsen till en premie just nu till perps. Som vi rapporterade förbereder Bitcoin sig också på ett volatilitetsspridning eftersom det har sjunkit under 30.

Olika indikatorer stödjer en stor utveckling , men marknaden kan gå i båda riktningarna med den enda koncessionen att det växande nätverket stöder en rörelse uppåt.

En nedåtgående rörelse sågs i november 2018 efter att volatiliteten sjönk till så låga nivåer. Vid den tiden föll Bitcoin från 6 000 dollar för att hitta sin botten på 3 200 $ i december.

På den ljusa sidan kräver det inte mycket att ta den till månen heller. Redan i slutet av november 2017, när vi befann oss på den nuvarande prisnivån, tog det bara 20 dagar för den digitala tillgången att gå till $ 19.000.

Den australiska komikern Jim Jefferies avslöjade nyligen i avsnittet med sin podcast “ I Don’t Know About That “ att han har en Bitcoin, som han köpte som „lite skratt bara på Robinhood-appen bara för att se vad denna krypto är allt handla om.“

Men han har inte överfört den till en plånbok, och kylförvaring är bara att sätta „plånboken i kylen.“

Tidigare denna månad övertalades komikern Bill Burr av Bitcoin-tjuren Anthony Pompliano att köpa bitcoin

”Jag får Bitcoin! F – det här -! ” sa Burr på sin podcast „Bill Bert“ efter att Pomp förklarade hur ingen kan skriva ut bitcoin, och det skulle vara världens reservvaluta under de kommande decennierna eftersom US-dollarn inte kan behålla denna status.

”Jag ringer det nu. Den 1 juli 2020 sparkade Bill Burr och Bert Kreischer in en historisk 18-månaders Bitcoin tjurmarknad, ”skämtade Pomp på Twitter .